lauantai 6. joulukuuta 2008

Kroooh

Olin eilen niin väsynyt, että nukahdin ensin istualleni sohvalle ja siirryin sieltä vaivalloiset askeleet sänkyyn. Vetäisin kolmen tunnin unoset, kävimme koiran kanssa ulkona ja kipitin kiireesti takaisin peiton alle. Edelleen on hieman väsähtänyt olo, mutta muuten on levänneempi olo kuin aikoihin. Pienet päiväunet täytynee tosin ottaa, että jaksaa katsoa netin kautta (jee! tosin suhtaudun epäilyksellä näkyvyyteen) pukuja ja kampauksia.

Tein kaksi ilahduttavaa löytöä: "The Nightmare Before Christmas" ja "Olipa kerran elämä"! Edellistä olen paraikaa katsomassa, hykerryttävää ja riemukasta katsottavaa kerta toisensa jälkeen :)

Mukavaa itsenäisyyspäivää, ihmiset!

edit: Jo on aikakin!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oletko kuvannut maiseman itse, hieno!

Palaga kirjoitti...

Mukavaa itsenäisyyspäivän iltaa sinullekin!

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi, juu, vaihdoin tuon otsikkopalkin kuvan vielä vähän talvisempaan ja kuva on itse otettu. Sitä on hieman käsitelty eli rakeistettu. Kiitos :)

Palaga, kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvin näkyy, eikö? Joku mietiskeli sitä, miten suomalaisen itsenäisyyden keskeisimmäksi sisällöksi ovat muodostuneet naisten puvut. Mutta vain vähän häpeillen tirkistelen läppäristä...

Kaisa kirjoitti...

Viime vuonna katsoin juhlia omassakotona, ja kuva juuttui vähän väliä. Tänä vuonna olin vähän epäileväinen, kunnes Sami muistutti, että meillä on 16 kertaa nopeampi nettiyhteys kuin minulla vuosi sitten... Katsottiin sitten juhlat alusta loppuun olohuoneessa läppäriltä, ei valittamista!